”Bright Eyes” dråper fjerner grå stær


Å opprettholde synet er ofte en stor bekymring for mange etter som årene går. Med stigende alder får øynene våre det hardere med bl.a. å bekjempe frie radikalere som forårsaker oksydativt stress. Det sterkt oksydative miljøet i celler utvikles som et resultat av en kjemisk reaksjon fra eksponering av oksygen og sollys. Siden øyelinsen er et lysfilter, utsettes den for en betydelig oksydativ påkjenning.

Den ødeleggende virkningen fra frie radikaler (de er oksydative agenter) påvirker også enzymer som vi trenger for å opprettholde cellulær metabolisme. Og siden blodstrømmen i kroppen reduseres med alderen, reduseres øynenes tilgang på næringsstoffer stadig mer. Selv om mange priser det helsebringende ved ulike kostholdsdietter, er det nå utviklet ennå mer målrettede behandlinger av de mest vanlige øyeplagene våre.
”Bright Eyes” øyedråper er en av de mest avanserte øyetilskuddene som forsvarer mot virkningen av frie radikalere med sin unike veskeblanding, en antiglycat-agent og sterk antioksydant. Glykering oppstår som et resultat av en nonenzymatisk binding av sukker til protein, som etter hvert leder til ødeleggelse av hinner. Det er en utvikling som øker med alderen.

Det nye produktet ”Bright Eyes” øyedråper inneholder 1% N-Acetyl-L-Carnosine,
en naturlig antioksydant and antiglycat-agent som oppsøker og beskytter den lipide øyehinnen mot ødeleggelse fra lyspåkjenninger, frie radikalere og den skadelige virkningen av glycose som er knyttet til degenerative øyesykdommer.


”Bright Eyes” øyedråper inneholder:
* Antioksydant: 1.0% N-Acetyl-Carnosine (NAC)
* 1.0% glycerin (væske)
* 0.3% Carboxymethylcellulose sodium (væske)
* Vitamin A
* Vitamin E

"Bright Eyes” øyedråper er 100% hypoallergenisk, uten animalske ingredienser og kan brukes av vegetarianere. ”Bright Eyes” øyedråper er 100% trygge både for mennesker og dyr.

Det anbefales å bruke 1 -2 dråper i hvert øye en eller flere ganger hver dag (avhengig av plagenes omfang). En boks inneholder 5 x 2ml og vil vare mellom 35 - 75 dager.

Du finner mer informasjon på www.ethosplan.com/entrance.asp?id=240 - og der kan du også mulig å kjøpe kapslene.
”Bright Eyes” kapsler fjerner AMD
 
AMD eller aldersrelatert maculadegenerasjon er mest vanlig hos personer over 50 år. Sykdommen er et stort problem og tusenvis av mennesker her i landet får denne diagnosen hvert år. Gamle mennesker opplever å få uklart eller ødelagt syn av flekker på hornhinnen, og dette setter særlig en stopper for lesing og bilkjøring og identifisering av ansikter. Faktisk plages en av tre personer over 75 år med AMD og det fører ofte til irreversibel blindhet.

Maculaen er et lite gult område nær sentrum av øyet som normalt gjør det mulig å adskille små detaljer. Maculadegenerasjon er degenerering av celler i macula. Hos enkelte går denne degenereringen sent mens den hos andre utvikler seg raskere og kan føre til synstap i ett eller begge øyner.

De mest vanlige symptomene er:
* Normalt rette gjenstander opptrer bøyd eller bølgete.
* En mørk og uklar flekk opptrer i sentrum av synsfeltet.
* Når du dekker for et øye, vil den gjenstanden du ser på forandre størrelse eller farge.

Det finnes to typer, våt og tørr, og 90 % av personer med AMD har den tørre typen. Vitenskapsmenn er ennå ikke helt sikker på hva som er årsakene til tørr AMD. Tørr macular degenerering kan utvikle seg til en mer alvorlig type som kalles våt macular degenerering.

Selv om bare 10 % av de som plages av AMD har den våte typen, utgjør de 90 % av alle som blir blind av sykdommen. Å spise lutein- og zeaxanthin-rik mat eller å ta medisiner eller helsekost som inneholder disse carotenoidene kan gjenopprette den maculære pigment-tettheten, som reduseres med alderen. Faktisk, i en studie av AMD-pasienter som tok høydose lutein-tillegg (4 mg eller mer per dag), opplevde de normalt nivå etter noen få måneder.

Den beste måten å sikre at du får Lutein og Zeaxanthin er å ta ”Bright Eyes” kapsler, 1-2 hver dag, avhengig av hvor sterkt du plages. Zeaxanthin and lutein absorberes best av kroppen når det tas sammen med fet mat. For maksimum opptak i blodet bør det derfor tas sammen med det måltidet som inneholder mest fett.

En ”Bright Eyes” kapsel inneholder:
* 5 mg Zeaxanthin
* 10 mg Lutein 10

”Bright Eyes” kapslene er 100% trygge.
 


 
Du finner mer informasjon på www.ethosplan.com/entrance.asp?id=240 - og der kan du også mulig å kjøpe kapslene.

 
 
 
 Alternativmedisin i Norge